I början av 2010-talet var 3D-TV högsta mode, men tekniken var undermålig och folk insåg snabbt att det inte var direkt trevligt att sitta hemma i TV-soffan med särskilda glasögon för att se film. 3D-filmer dock på bio finns kvar och fortsätter göra tillräckligt bra ifrån sig för att få fortsatt stöd av Hollywood, men även där har tekniken tappat mark. Denna nedåtgående trend stoppar dock inte {Apple} från att försöka få 3D-filmer till sina plattformar, som en del av ett försök att förbättra vad {Apple}s {Vision Pro}-headset kan erbjuda användarna.

Det nämns att Disney+, {Amazon Prime Video}, {Paramount Plus}, Crunchyroll, {Red Bull TV}, TikTok, {Max}, ESPN, MLB, {PGA Tour}, {Discovery Plus} och en mängd andra streamingtjänster, varav många sannolikt är otillgängliga om du inte bor i USA (som {Peacock}, {Pluto TV}, Tubi, Fubo och IMAX) är redo att stödja 3D-film som fungerar med {Apple}s mycket dyra headset.

Det nämns dock inte om andra system med 3D-kapacitet (såsom faktiska 3D TV-apparater) kommer kunna nyttja detta innehåll, men det nämns att 3D-utbudet bland annat omfatta {Avatar: The Way of Water}, {Avengers: Endgame}, {The Super Mario Bros. Movie}, {Dune}, {Spider-Man: Into the Spider-Verse}, {Star Wars: The Force Awakens}, {Encanto} med flera, och att 3D-produkter antingen kan hyras eller köpas via {Apple TV}, alternativt streamas via tjänsterna när de blir tillgängliga.

<bild>Vad tycker du om att kolla film med 3D-glasögon?</bild>

Läs hela nyheten här

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *