När E3 försvann var det många som menade att det gav alla utgivare bättre möjligheter att köra sina stora event när de vill istället, något som skulle ge en bättre spridning över året. Men trots att vi inte haft någon E3 på tre år – så fortsätter de alla större utgivare (som tidigare medverkade på E3) att ha sina event under perioden mässan skulle ha varit.

Även om E3 i sig saknas, så har vi istället fått Geoff Keighleys event Summer Games Fest, som framför allt är känd för den spelspäckade streamen som inviger eventet (klockan 23:00 den 7 juni). Och nu har Keighley presenterat vilka som kommer medverka i år, och det är en rejäl samling på 55 utvecklare, utgivare, hårdvarutillverkare och annat.

Du kan kolla in dem alla i X-inlägget nedan, som synes trängs här väntade namn som Playstation, Steam och Xbox – men även mer otippade som Netflix Games och Samsung Gaming Hub. Det är i princip bara Nintendo av de riktigt stora som lyser med sin frånvaro, men de kommer ha en egen stream kort efter ändå nästa månad.

<social>https://twitter.com/summergamefest/status/1791137883367030845</social>

<bild>55 företag som medverkar på Summer Games Fest. Är dina favoriter med?</bild>

Läs hela nyheten här

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *