Bandai Namco låter meddela att {Ace Combat 7: Skies Unknown} Deluxe Edition kommer till Nintendo Switch den 11 juli. Deluxe Edition innehåller ett antal expansioner och bonusinnehåll som tidigare släppts till andra plattformar. Vi vet dock ännu inte om det finns några Switch-specifika funktioner i den här versionen eller om det är en ren konvertering.

Det är fyra expansioner som inte ingår vid lanseringen, och dessa är Original Aircraft Series Set, Experimental Aircraft Series Set, Cutting-edge Aircraft Series Set samt Top Gun: Maverick Aircraft Set. Dessa ska släppas vid ett senare tillfälle – men det är okänt om de då är gratis eller kostar pengar.

Ace Combat 7: Skies Unknown släpptes till Xbox One, Playstation 4 och PC i början av 2019 och nådde över fem miljoner sålda exemplar i november förra året. Den siffran kommer förmodligen få sig en rejäl skjuts när spelet landar till Switch i sommar.

Nästa spel i serien utvecklas för övrigt av Bandai Namco Aces och skapas med kraftfulla spelmotorn Unreal Engine 5. Du kan titta på Switch-trailern för Ace Combat 7: Skies Unknown här under.

<video=672273=672273>
<bild>Japansk militärporr även till Switch.</bild>

Läs hela nyheten här

Lämna en kommentar