After Dark | ”Alla jä*la diskussionsämnen!”

Tidigare Patreon Exklusivt! Fredrik och Danny har ett öppet samtal i det specialavsnitt som heter ”Nördliv After Dark”. Obs! Kan innehålla grovt språk.

Detta avsnitt kom först ut till våra patreons – där det även fler finns – men då vi vill ge er lite insikt i vad för typ av ’content’ som finns där, så tänkte vi att vi släpper den även i vanliga podflödet! Detta avsnitt var förvisso det första avsnittet – med barnsjukdomar och allt – men som sagt mer märkliga After Dark avsnitt finns på vår patreon för 5 dollars stöttare! Kika gärna! Bli en stöttare idag för $5 för att höra fler av dessa avsnitt! – www.patreon.com/nordlivse

Här är några av ämnena för detta Nördliv After Dark!

Vad är en hardcore gamer? GOTY 2019 redan nu(?!) – Våra långt förgjorda spekulativa listor! Vilka spel vi tror kan stå ut, vad vi tror alla kommer gilla, och allmänt snack om spelen som komma skall! 90-talets mest klassiska spel! Vilka som står ut – och vad de betyder för oss! Bästa spelvapen! Är gränsen mellan PC och konsol alltmer utsuddad? och annat märkligt snack….

www.nordlivpodcast.se – www.patreon.com/nordlivse

★ Support this podcast on Patreon ★

Läs hela nyheten här