Fight Night-serien har alltid varit ganska populär, men fick sitt stora genombrott när den lanserades som demo till Xbox 360 några månader efter att konsolen släppts i slutet av 2005. På den tiden fanns det inget liknande och det betraktades som en snudd på fotorealistisk teknikpresentation som visade upp konsolens digitala hästkrafter.

Det sista spelet i serien var {Fight Night Champion} från 2011, och sedan dess har EA fokuserat på UFC snarare än boxning. Men under de senaste dagarna har den legendariske boxaren Oscar De La Hoya postat två X-inlägg om Fight Night-serien, inklusive omslagsbilder som föreställer honom själv, medan han skriver saker som: "Wow time flies. Best selling boxing game ever! Over 6 million copies sold. Huge announcement soon regarding game sector."

Nu kan det här bara vara ett märkligt sätt att dela med sig av minnen för De La Hoya, men det ser misstänkt mycket ut som hypande för någon form av utannonsering. Den senaste UFC-titeln var {EA Sports UFC 5} från förra året, och eftersom boxning blivit mer populärt igen på senare tid, skulle vi inte bli alltför förvånade om EA vill återvända till sporten inom en snar framtid och ha ett samarbete med en stjärna som Oscar De La Hoya.

Hur sugen är du av ett nytt Fight Night?

<social>https://twitter.com/oscardelahoya/status/1760130970882388436</social>
<social>https://twitter.com/oscardelahoya/status/1761628248847380868</social>

<bild>Dags att boxas igen i EA:s regi?</bild>

Läs hela nyheten här

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *