Det var relativt nyligen som Robert Downey Jr gav en kommentar kring framtiden för Iron Man, och det faktum att han gärna hade återvänt till rollen om möjlighet gavs. En karaktär som kommit att bli en del av honom själv, och något som säkerligen inte är speciellt lätt att släppa.

Hans uttalande kom ganska oväntat, och det har tydligen skapat en del förvirring för Avengers-regissörerna Joe och Anthony Russo, som bekant bar ansvar för att ge karaktären sitt avslut i Avengers: Endgame. Något de kommenterade på i en intervju och sa:

I don’t know how they would do it. I don’t know what the road to that would be, we closed that book so it would be up to them to figure out how to reopen it."

Marvel-bossen Feige har varit ganska tydlig med att Iron Man är ett avslutat kapitel, och kommenterade på det hela genom att säga:

"We are going to keep that moment and not touch that moment again. We all worked very hard for many years to get to that, and we would never want to magically undo it in any way."

Men nog hade det varit trevligt att se Downey tillbaka i rollen, den var ju trots allt som klippt och skuren för honom. Eller vad säger du?

Hoppas du på att Downey får chans att spela Iron Man igen?

<bild>Järn-farbrorn hoppas få leka superhjälte igen.</bild>

Källan

Läs hela nyheten här

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *