Innan Xbox Games Showcase drog igång i söndags kunde vi rapportera att Microsoft skulle göra dedikerade genomgångar med ett antal av de spel som visades upp. Ett av dem är som väntat {Avowed}, där det nu finns en Deep Dive att kika på med information och väldigt mycket gameplay.

Bland annat får vi veta att det kommer gå spela Avowed i tredjeperson för den som vill, där vi hittills som bekant bara fått se förstaperson. För den som är bekant med Obsidians andra rollspel (som {The Outer Worlds}) borde detta kanske inte komma som någon överraskning, men det är såklart trevligt med bekräftelse.

Det slås också fast att Avowed i det närmaste är färdigutvecklat och att Obsidian just nu mest optimerar det, så risken för försening verkar alltså låg. Dessutom bjuds det på en rejäl genomgång av det mycket flexibla stridssystemet, en presentation av dialogernas många alternativ, en titt på spelets skill trees, de stora valmöjligheterna, information om hur utrustningen rankas och mycket mer därtill.

Vill du veta mer om Obsidians rollspel ska du absolut kolla in, för det här tycks bli något extra. Vi vet fortfarande inte när det släpps (även om det tycks bli i november), men Avowed kommer iallafall till PC och Xbox Series S/X samt ingår med Game Pass.

<social>https://www.youtube.com/watch?v=bfEdLugnpuo</social>

<bild>Ett rollspel med fokus på gameplay.</bild>

Läs hela nyheten här

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *