I en intervju med Carrie Patel och Gabriel Paramo som ansvarar för titelns utveckling, design och produktion finns det flera otäcka områden. Obsidian Entertainment har designat {Avowed} för att likna {Pillars of Eternity 2: Deadfire} i det avseendet. Spelet ska innehålla bra variation i sin presentation och ton. Det inkluderar saker som humor, skräck och sorg. Paramo sa följande under intervjun:

If you actually go through and explore the world, you’re gonna find darker moments. We’ve shown the vibrant, colorful things, but there’s some darker, scarier areas too.

Det kommer förmodligen inte att komma som en chock för någon att det finns variation av det här slaget i ett rollspel. Detta är något Obsidian Entertainment vill skicka med dig som tänker göra resan i deras kommande spelvärld. Speciellt om du upplevde att deras tidigare visningar var för färgrana och glada. Det kommer att ha sina mörkare och otäcka ögonblick. Precis som det kommer ha sina ljusare och roliga stunder. Tänker du spela Avowed?

<bild>Avowed utspelar sig i Eora som också är världen vi utforskar i Pillars of Eternity.</bild>

Läs hela nyheten här

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *