Avsnitt 194 #1 ”GOTY 2018 – NÖRDLIVS GEMENSAMMA TOPPLISTA”

Nördlivs Game of the Year 2018!

Medverkande i detta guldglänsande GOTY-avsnitt är: Fredrik, Robb, Danny, Maxx, Lotta och Carl. Sedan finns även Louise, Erik, Robert och Sara med indirekt i GOTY avgörandet genom tankar och förskrivna motivationer.

I detta avsnitt korar Nördliv gänget årets bästa spel!

Först genom att hastigt rusa genom en lista på över 120 spel, som vi ska få ner till årets 25 bästa spel! Sedan kommer vi slutligen ta oss an den extremt tuffa uppgiften i att få ihop en topp 10, och slutligen, efter säkerligen många om och men, kora vilket spel som står som herren på täppan i slutänden!

Obs! Vi är många och vi är varierade – så chansen att Ert spel saknas är stort, men detta är Nördlivs gemensamma GOTY, och de 25 spel (och slutligen topp 10) är utan att ta i för mycket, helt fantastiska spel, som bör spelas oavsett tycke och smak! Så bunkra upp med godsaker, luta er tillbaka och lyssna hur Nördliv-gänget slåss om titlarna i vårt största GOTY avsnitt någonsin! Håll även utkik i veckan – då vi även kommer publicera vårt andra(!) GOTY-avsnitt, som inte bara tar upp ”Bäst i sin genre”, men även våra personliga topplistor, skamlistor (spelen vi ej hann spela) och shitlist (d.v.s, listan på de sämsta spelen).

Sedan framförallt så kommer även GOTY Del 2, innehålla ”Folkets Röst” – där ni lyssnare/läsare röstat fram er topplista. Vi kommer även där avslöja vem/vilka som vunnit i tävlingen! Mer om detta i veckan som kommer! Men nog med snacket – nu kör vi!

Må bästa spel vinna (eller snarare bästa argument eller kohandel)!

★ Support this podcast on Patreon ★

Läs hela nyheten här