Avsnitt 194 #2 ”GOTY 2018 – BÄST I GENRE, PERSONLIGA TOPPLISTOR, SHITLIST & FOLKETS RÖST”

Medverkande denna gång är: Fredrik, Robb, Danny, och Robert.
I vårt hundranittiofjärde och en hälfts avsnitt så tas följande upp!

BÄST I SIN GENRE! (Tid: 0t 02m 48s)
I denna sektion tar vi fram nomineringar och vinnare för olika kategorier av spel. Dessa är spel som lyst inom sin genre som vi känner behöver uppmärksammas.

SKAMLISTAN (Tid: 0t 45m 25s) Dessa är spelen som vi ville spela, men av olika anledningar inte haft tid eller råd att ta oss an!

SHITLIST (Tid: 0t 53m 23s) Vi tar upp några av de spelen som varit riktiga besvikelser, eller rentutav usla, under året som varit, av en eller annan anledning.

PERSONLIGA TOPPLISTOR (Tid: 1t 10m 34s) Till skillnad från den Officiella Nördliv GOTY, så har vi även våra individuella topplistor; dessa hittar ni här!

FOLKETS RÖST (Tid: 1t 27m 23s) Och i år har även ni, våra kära och söta lyssnare, fått eran röst hörd! Här presenterar vi Folkets Topp 10 lista, och vilka spel som enligt er personligen är GOTY 2018! Vi tar även här avsked till våran käre kollega Robert Jonsson, som efter detta avsnitt avgår från Nördliv. Vi säger inte ”farväl”, utan ”vi ses igen”, och han kommer alltid vara välkommen att gästa i framtiden!

Vi på Nördliv önskar honom god lycka med allt han tar sig an, och vill ni höra mer av honom så ta och följ honom på twitter @NateTraveller och lyssna på hans nya podd Soloäventyret här eller här! Länkar till andra platser som Nördliv huserar, såsom Twitter, Hipcast, Steam, Twitch, Facebook, & Instagram, hittar ni här på hemsida!

★ Support this podcast on Patreon ★

Läs hela nyheten här