Avsnitt 211 – Kan aldrig gå fel med Tetris! m Isak/Kontrollbehov

Medverkande denna gång är: Fredrik, Danny, Bomby och gäst: den underhållande Isak Wahlberg från Kontrollbehov.

GÄST I FOKUS + BLIXTRUNDAN (Tid: 0t 03m 45s)
Denna gång är det Isak från Kontrollbehov som får svara på lite udda och roliga frågor. Vem är han, vad spelar han mest och hur nervös var han när han började med stand-up. Massa roliga frågor och svar som vi får denna vecka, allt så vi får en bättre insikt på vad som driver honom att göra och varför älska det han gör.

VECKAN SOM HÄNT! (Tid: 0t 42m 44s)
Denna vecka så pratar vi om en massa roliga saker som t.ex. Playstation 4 som snart kommer ha sålt över 100 miljoner enheter och att Playstation 5 ej kommer komma under 2019. Sekiro är svårt, men det finns dom som spöar bossar med Donkey Kong bongotrummor. Hur bra det har gått för Switch försäljningen och att Epic slutar med exklusiviteter, d.v.s. om Steam också ger 88 % av omsättningen till utvecklarna och utgivarna. Danny pratar om Playstation VR spelet Ghost Giant, Isak pratar ömt om hans Tetris spelande och om Islanders som han bara måste bygga lite mer på.

VECKANS DISKUSSION (Tid: 1t 30m 38s)
Gör spel oss till bättre människor? Hur blir vi påverkade, vilka positiva effekter har det på spelare?

Länkar till andra platser som Nördliv huserar, såsom Twitter, Hipcast, Steam, Twitch, Facebook, & Instagram, hittar ni på vår hemsida!

★ Support this podcast on Patreon ★

Läs hela nyheten här