Avsnitt 264 – ”Knasig i byxan av Playstation 5!”

Medverkande i detta avsnitt är: Fredrik, Danny och Mattias!

I veckans avsnitt så tar VR norsken (Danny) och pratar om Iron Man VR demot som han testade på. Mattias pratar om Huntdown som han recenserade för inte så länge sen. Fredrik dreglar lite över Command & Conquer: Remastered Collection som han recenserat. Mattias rekommenderar stå-upp showen Tom Walker: Very Very som han har fnissat åt. Vi tar även upp att Johan ”Stakka Bo” Renck kommer att regissera pilotavsnittet av HBO:s The Last of Us tv-serien. Vi tar upp att vi snart kan få gå på bio igen, då Filmstaden kommer att öppna upp på utvalda ställen i landet i Juli. Sist så pluggar vi lite för vårt nya morgonshow ”En Godbit till Frukost” med Fredrik och Emil, som sänds ti-to på våran Twitch kl. 07:15

Veckans stora ämne är såklart Playstation 5 eventet som var nu i veckan och vi går igen spelen som visades upp, vilka vi såg mest fram emot och sist så pratar vi om vad vi tycker om designen på den nya konsolen.

Hoppa gärna med i vår Discord, där vi har omröstningar på olika ämnen och diskussioner om allt nördigt. Låter det intressant, ja tryck här i så fall.

Detta är några av de ämnen och spel som snackas om i denna mysiga veckans avsnitt!

★ Support this podcast on Patreon ★

Läs hela nyheten här