Avsnitt 267 – ”Jag är arg, Pappa!”

Medverkande i detta avsnitt är: Danny, Fyghar och Robb!

I avsnittet snackas det om Disney klassiker som Fyghar och hans dotter har som fredagsmys. Robb försöker förklara vad Tales of Zestiria är för någon typ av spel och vad det handlar om. Danny har slöspelat Uncharted: The Nathan Drake Collection under veckan som varit. Vi pratar kort om att Sony har gått ut med att de kommer fokusera på att få bakåtkompatibilitet för Playstation 4 spel på Playstation 5 så snabbt de bara kan, men att de är fortfarande väldigt tyst om vi kommer få på Playstation 1-3 också. The House of Lords Spelkommitté i England har sagt att de snarast vill klassificera Lootboxes som gambling. Amazons Crucible går från helt släppt spel till att vara en stängd beta. Vi får ett nytt Worms spel där vi får mosa runt i realtid istället för att vänta på våran tur att mörda. Fallout kommer bli tv-serie på amazon. Sen så tar vi upp den tråkiga nyheten om att röstskådespelerskan Laura Bailey blir mordhotad på Twitter p.g.a. att hon gör rösten till Abby i The Last of Us Part II.

Eftersom det är första avsnittet för månaden så tar vi upp Månadens Spelsläpp som kan vara intressanta.
Hoppa gärna med i vår Discord, där vi har omröstningar på olika ämnen och diskussioner om allt nördigt. Låter det intressant, ja tryck här i så fall.

Detta är några av de ämnen och spel som snackas om i denna helgoa veckans avsnitt!

Länkar till andra platser som Nördliv huserar, såsom Twitter, Steam, Twitch, Facebook, & Instagram, hittar ni på vår hemsida!

★ Support this podcast on Patreon ★

Läs hela nyheten här