OBS. I väntan på att RSS-flödet ska uppdatera sig ordentligt, för vi in en uppdaterad version av senaste avsnittet. Victorias spår råkade ha ytterligare ett tidigare spår kvar – d.v.s två spår från henne. Så hör ni henne dubbelt kan ni lyssna på denna istället så länge.

Medverkande denna gång är: Fredrik, Danny och Victoria.

Nu kommer här vår säsongsavslutande avsnitt med nyheter och spel som vi tagit del av på sista tiden. Vi tar upp Nintendo Direct som var under tiden sen senaste ordinarie avsnitt; Det visades upp det nya Super Mario Bros Wonder, en remake på Super Mario RPG, Pikmin 4 som även fick ett demo släppt, Batman Arkham Trilogy och Detectiv Pikatchu Returns bara för att nämna några av spelen som visades upp. INTEL byter namnet på sin processorer och NVIDIA släpper sitt nya 3060-grafikkort. Efter floppen som var Golum slutar nu Daedalic Entertainment med att utveckla egna spel, stänger ner sin egna studio och blir bara utgivare. James Gunn har hittat skådespelarna som ska inta rollen som Stålmannen (David Corenswet) och Lois Lane (Rachel Brosnahan) i hans Supeman: Legacy. Enligt rykten kommer vi ej att få något E3 evenemang under 2024 eller 2025.  Detta och mycket mer i nyhetsbiten av podden.

Danny berättar om sina upplevelser och tankar om Final Fantasy XVI. Fredrik har testat på Pikmin 4 demot som har släppts. Victoria har tack vare Steam Next Dest Demos kunnat prova på ett par olika demon som hon berättar om i dagens avsnitt. Fredrik och Danny har sett The Flash och även de första två avsnitten på Secret Invasion och ger oss sina intryck och tankar på filmen och tv-serien, vad är bra, vad fungerar och vad kunde göras bättre. Slutligen ger Victoria oss lite boktips från författare som t.ex. Mattias Kuldkepp och Tanith Lee.

Utöver detta blir det även lite Månadens spelsläpp där vi plockar lite russin ur kakan på vad som komma skall. Men nu är det strax sommarledighet då vi laddar upp för soliga dagar där vi kan läsa en god bok och om regnet kommer blir det att mysa ner i soffan med ett sommar spel. Vi kommer att återkomma med ordinarie avsnitt i början på augusti, men ni kan avnjuta sommaren med våra sommar specialavsnitt där vi tar upp ett specifikt ämnen eller spelserier.

Vi önskar nu alla en riktigt god sommar så hörs vi snart igen.

Hoppa gärna med i vår Discord, där vi har omröstningar på olika ämnen och diskussioner om allt nördigt. Låter det intressant, ja tryck här i så fall.

Läs hela nyheten här

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *