Medverkande denna gång är: Fredrik, Danny, Jesper och Mattias.

I detta sista specialavsnitt inför nya säsongen, lyfter vi locket på våra personliga topplistor – åtminstone för de som medverkar!

Veckans innehåll:

Uppenbarligen blir det mycket snack kring de fyra deltagarnas personliga topplistor. Först river vi av ”bingo-GOTY”, vilket innebär att vi följer upp på avsnitt 411, där vi försökte förutspå varandras topp 10-listor. Ett svårt åtagande i sig självt… ännu svårare ett år som detta. 

När detta har gått igenom, getts poäng och någon eller några vunnit – ja då blir det snack kring våra personliga topp 3 spel, och varför just dessa befinner sig där de gör.

Sedan avslutar vi med lite kontemplation av förra veckans ’Game of the Year 2023’ avsnitt. När vi nu fått stuva lite på resultatet, vad tycker vi om spelen som vann? Vilka spel överraskade oss med sin potentiella tidiga bortgång, och fanns det (på ett personligt plan) spel vi var mer överraskade över att de ens var nominerade?

Detta och mycket mer i detta sista specialavsnitt innan vår säsong startar igen med ordinarie sådana. Tack för att ni lyssnar – och god fortsättning på det nya året! Huzzah!

Läs hela nyheten här

Lämna en kommentar