Lite goda nyheter för dom som sliter ut sulorna på sin karaktär i Bethesdas spel Starfield är att ett fordon nu är på väg. Bethesda planerar nämligen att lägga till en körbar dune buggy som vi kan använda när vi utforskar de hundratals planeterna runt om i deras galax. Detta presenterades den 1 maj när spelutvecklaren gick ut med den kommande uppdateringen som kommer leverera efterlängtade 60 FPS till Xbox och en förbättrad karta.

Till spelares besvikelse finns dock inga landfordon, något som många efterfrågat sen spelet släpptes men i en teaser om uppdateringen så hintas det nu då om att det inom en snar framtid kommer finnas en liten dune buggy till vårat förfogande. Tim Lamb som är kreativ producent säger så här:

"So, the team is working on Starfield’s first land vehicle, so you can drive around on planets."

Vilket är en totalvändning emot vad Todd Howard som är Game Director sa förra året i en intervju där han förklarade att det inte skulle finnas några fordon att köra för att de redan ändrat spelet så mycket, för då lät det så här:

"Once you land in your ship, and now you’re on foot, it lets us really, for the players, make it an experience where we know how fast they’re seeing things."

De har nog förstått hur frustrerand0 och tidskrävande utforskningen av planeterna är när man endast har en långsam Jetpack till hands och två inte allt för snabba fötter.
När fordonen landar i Starfield är inte än avslöjat men förhoppningsvis dröjer det inte allt för länge.

<social>https://www.youtube.com/watch?v=3ObHRMHtTMY</social>

<bild>Ett fordon tackar vi inte nej till!</bild>

Läs hela nyheten här

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *