Rykten om ännu en uppföljare till Snuten i Hollywood började spridas redan 2019 och samma år gick Netflix också ut och bekräftade sanningshalten i dessa. I december förra året släpptes så första trailern och nu har vi också fått ett datum. Det blir alltså premiär i år, 30 år efter trean eller nästan 40 år efter originalet och det blir något överraskande en sommarrelease. Närmare bestämt i juli och tittar man på hur premiärdatum kontra framgång så är det tydligt att releaser vid stora högtider och framför allt de som släppts runt jul har varit det stora framgångsreceptet för streamingjätten. Majoriteten av deras allra största succéer, så som Red Notice, Don’t Look Up, Bird Box, Leave the World Behind har släppts i november och december. Det stora undantaget är The Gray Man, som släpptes just i juli och kvalar in som Netflix femte mest framgångsrika produktion.

Det behöver såklart inte betyda något mer än att man vill få ut filmen lagom till semestern men det har också spekulerats i att Netflix inte riktigt tror på samma megasuccé som tidigare nämnda rullar. Mest troligt är väl dock att titeln i sig är mer eller mindre självsäljande.

Hur det går för Axel Foley i återkomsten återstår förstås att se men den 3:e juli landar Beverly Hills Cop: Axel F på Netflix.

<bild>The Heat Is On!</bild>

Läs hela nyheten här

Lämna en kommentar