Efter att ha spelat huvudrollen i 28 Days Later var Cillian Murphy mystiskt frånvarande när det blev tid för uppföljaren, som bekant istället valde att fokusera på andra karaktärer och delar av den brittiska apokalypsen och det mystiska viruset som låg till grund för förödelsen.

Men när det nu (äntligen) är dags för den så länge omskrivna tredje filmen 28 Years Later så kommer vi återigen att få stifta bekantskap med Jim, spelad av Cillian Murphy. För nu har det officiellt bekräftats att den irländska skådespelaren kommer att reprisera rollen.

Exakt i vilken form detta kommer bli, eller hur stor del karaktären kommer att spela i filmens övergripande narrativ är något som de involverade valt att inte kommentera på, annat än att det kommer vara i en överraskande form.

När Sony-chefen Tom Rothman intervjuades på filmfestivalen i Cannes nyligen hade han följande kommentar att ge om Cillians medverkan:

Yes, but in a surprising way and in a way that grows, let me put it that way. This is Danny at his best, combined with a very commercial genre, like we had with Edgar Wright and Baby Driver.

Ser du fram emot 28 Years Later?

<bild>"Satan, var ställde jag nu bilen?"</bild>

Källan

Läs hela nyheten här

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *