Sega chockade i stort sett alla under The Game Awards i december när de utannonserade inte mindre än fem nya titlar baserade på några av sina mest populära varumärken: Golden Axe, Jet Set Radio, Shinobi, Streets of Rage och Crazy Taxi. Det sistnämnda blev vansinnigt populärt efter lanseringen 1999, och som du säkert vet handlar det om att köra kunder till önskad destination i en gul taxi.

Vi älskade det, men det hade bara en värld och var ett arkadspel avsett för korta upplevelser. När serien får en nystart kommer vi dock förmodligen få en hel del annat också. När de intervjuades av The Japan Times hade den ganska nya Sapporo Studio några kommentarer angående det nya Crazy Taxi och sade (via Nintendo Life) att de för tillfället deltar "in the development of Triple-A titles, including Crazy Taxi".

Vad detta innebär kan diskuteras. Crazy Taxi handlar fortfarande enbart om att köra folk dit de vill, och Sega blåste upp detta enkla men geniala koncept i uppföljarna och försökte lägga till nya spelmoment (som hoppande bilar) vilket i mångt och mycket förstörde det. Vad tycker du om det? Förutom bättre grafik, hur kan Crazy Taxi bli moderniserat och förvandlat till ett storspel?

<bild>"Hey hey hey, it’s time to make some CRAZY money…"</bild>

Läs hela nyheten här

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *