Creative Assemblys senaste {Total War: Warhammer III}-expansioner har kritiserats av fans som inte längre tycker innehållet är värt priset. Creative Assembly bemöter nu kritiken med tre bloggar som beskriver det nya innehållet som kommer tillsammans med patch 4.2 till expansionen Shadows of Change.

Kislev och Cathay får två nya legendariska hjältar i form av Golden Knight samt Sayang, Sentinel of the Sky. Golden Knight är Isdrottningens livvakt och Sayang är en massiv klump med en enorm båge. Tzeentch får också en ny närstridsfokuserad hjälte i form av Exalted Hero of Tzeentch. Denna trehövdade kuf kommer förhoppningsvis ge din armé en större chans att vinna när den drabbar samman med fienden. Det finns också nya lorder till var och en av de tre fraktionerna vilka det fokuseras på i Shadows of Change, och en massiv uppdatering av magisystemet, särskilt i Lore of Hags.

Med andra ord är det mycket nytt innehåll på väg, och du kan läsa de tre bloggarna som går på djupet med alla de nya tilläggen här, här och här.<bild>Creative Assembly har hörsammat kritiken mot prissättningen.</bild>

Läs hela nyheten här

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *