{Martha is Dead} släpptes för knappt två år sedan och är en mörk psykologisk thriller som utspelar sig i Toscana 1944,ch skapades av upphovsmännen till det läskiga {The Town of Light}. Det är en brutal berättelse om sorg, skuld, avund och fullständig självdestruktivitet och definitivt inte ett äventyr för barn eller de med svagt hjärta.

Italienska LKA och utgivaren Wired Productions har nu slagit sig ihop med det svenska produktionsbolaget Studios Extraordinaires för att göra en filmatisering av Martha is Dead. Spelets författare och designer Luca Dalcò kommenterar:

"Every element of Martha is Dead was created with extraordinary precision and care.The narrative’s complexity was meticulously planned, visualised, and even shaped with a cinematic quality in mind. Bringing this to life as a film is a dream come true."

Martha is Dead är ett kontroversiellt och inte särskilt behagligt spel. Det innehåller våldsamma scener med stympning, vanställande av människokroppar, missfall och självskadebeteende, och Playstation-versionen censurerades till och med när den släpptes i februari 2022. Kolla in vår recension för att få veta mer om det.

Det ska bli spännande att se hur filmen hanterar dessa frågor, och om det blir en fullängdare eller en indie-kortfilm.

Du kan se en stämningsfull trailer från spelet nedan.
<video><bild>Ett absolut skräckinjagande och motbjudande äventyr.</bild>

Läs hela nyheten här

Lämna en kommentar