Alla spelare som följt Bioware sedan innan det olyckliga {Anthem} hade premiär räknar säkert ner dagarna till den förväntade demonstrationen av {Dragon Age: Dreadwolf} någon gång i sommar. Men kanske blir det faktiskt mer än så, för det verkar som att vi är väldigt nära dess premiär.

Nej, det handlar inte om fabulerande insiders eller andra rykten, utan om det faktum att Xbox-appen nämligen fått en uppdaterad butikssida för Dreadwolf. Om du gör en sökning efter Dragon Age: Dreadwolf, ser du att det nu finns ett "Download to Console"-alternativ samt en ny beskrivning av spelet, som avslutas med frasen "Full release summer 2024".

<bild>Det verkar vara premiärdags förr snarare än senare.</bild>

Både Microsoft och Bioware har varit extremt hemlighetsfulla med information om det kommande Dragon Age, så kanske vi får en stor överraskning på Xbox Games Showcase den 9 juni, komplett med ett spikat utgivningsdatum för Dragon Age: Dreadwolf. Och om app-sidan är något att gå efter, kan det till och med vara under de närmaste månaderna. Vågar vi rent av hoppas på en så kallad shadow-drop?

Läs hela nyheten här

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *