Som du kanske vet har Bethesda gjort det möjligt att lägga till moddar i Xbox-versionen av {Starfield} tack vare Creation Club-verktyget. Det finns redan flera alternativ att välja på och folk är i full färd med att ta fram nya, med ganska häpnadsväckande resultat.

Ett sådant exempel bjuder Fuzion Xbox Testing på. Starfield fick en del kritik inför premiären sedan det bekräftats att det körs i 30 bilder per sekund. Detta ökades visserligen nyligen till det dubbla, men Xbox Series S har inga sådana möjligheter. Men det är här moddarna kommer in i bilden.

Nu att det faktiskt finns ett sätt att köra Starfield till Xbox Series S i upp till 120 bilder per sekund. Det handlar dock tekniskt sett inte om en mod som förbättrar, tvärtom. Som Pure Xbox kan rapportera ska du istället installera "Uncap FPS for Series S", "Performance Tweaks (Series S)", "Performance Shadows (Series S)", "Remove Grass", "Crowd Reducer" samt "No God Rays" – vars namn ganska väl beskriver vad de gör.

Och när du väl gjort det ökar flytet i spelet ordentligt. Det når inte 120 bilder per sekund särskilt ofta, men ligger ändå generellt väldigt högt, och visar att den som har Xbox Series S och prioriterar bilduppdatering ändå kan förbättra detta om de är villiga att offra grafiskt lullull.

<social>https://x.com/Pirat_Nation/status/1802359132596441403</social>

<bild>Har du provat moddar till konsolversionen av Starfield?</bild>

Läs hela nyheten här

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *