Techland har idag via Gamerant utannonserat att en ny version av Dying Light 2 Stay Human kommer att släppas och det dessutom väldigt snart. Dying Light 2 Stay Human – Reloaded Edition kommer förutom själva grundspelet även att innehålla den stora uppdateringen Firearms Update samt alla andra uppdateringar som hittills släppts till spelet, vilket då också inkluderar 2022 års uppdatering Bloody Ties.

Förutom att uppdateringen nu gör att man har möjlighet att använda sig av skjutvapen så har Techland också petat in lite annat smått och gott, så som en del visuella förbättringar. Fans av det första spelet kan också vänta sig ett par överraskningar. Enligt regissören Tymon Smektala så är detta den största uppdateringen man hittills gjort och som ett resultat av detta så har tidigare utannonserade Nightmare Mode och Tower Heist försenats.

Den 22:a februari släpps Dying Light 2 Stay Human – Reloaded Edition och det är passande nog samma datum som Firearms Update släpps, äger man redan spelet sedan innan så är det gratis att ladda ned.

<bild>Snart behöver man inte förlita sig enbart på köttyxor och andra tillhyggen för att döda zombies.</bild>

Läs hela nyheten här

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *