Premiären av {Eiyuden Chronicle: Hundred Heroes} (andlig efterföljare till {Suikoden}) har hutlöst efterlängtad, och det på goda grunder. Men även om det är ett kanonspel, så dras det tyvärr med lite buggar.

Rabbit & Bear Studios har redan släppt några uppdateringar till spelet, och nu kommer ännu en som åtgärdar en bugg många upptäckt och som kan få karaktärer att försvinna, där studion beskriver problemet såhär: "when the controlled character is Seign or Marisa and after returning control to Nowa, if players entered an event battle with Riufan in the party, party members would disappear."

Utvecklarna har även fixat ett problem där karaktärsbytesalternativet inte var tillgängligt när spelare försökte komma åt menyn i Rune-butiken eller Rune-menyn, samt problemet med att överföra spara data från Playstation 4-versionen av spelet till Playstation 5-versionen. Uppdateringen finns ute nu till PC och Playstation och kommer inom kort även till Switch och Xbox

Rabbit & Bear Studios har för övrigt stora planer för serien och har redan pratat om en uppföljare. Har du provat Eiyuden Chronicles: Hundred Heroes ännu?

<bild>Eiyuden Chronicle: Hundred Heroes ingår trevligt nog med Game Pass.</bild>

Läs hela nyheten här

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *