Fatshark – den svenska utvecklaren av {Warhammer 40,000: Darktide} och {Warhammer: Vermintide 2} – har nu gett oss lite uppdateringar om framtiden för båda titlarna. Specifikt får vi veta mer om nästa stora Darktide-uppdatering, Secrets of the Machine God, och besked om ytterligare ett alfatest av Versus-läget i Vermintide 2.

Secrets of the Machine God lägger bland annat till ett nytt uppdrag som vi Rejects kan kämpa oss igenom, där vi ska utforska den snöiga och övergivna forskningsstationen Mechanicus i Atelium Foundryplex Omega V. För att underlätta detta uppdrag får vi tillgång till nya vapen som Bolt Pistol, Orgryn Pickaxe, Shockmauls och ett nytt hagelgevär.

Det vankas dessutom ett nytt event i Warhammer 40,000: Darktide som heter Hestia’s Decollation Crusade, där vi kan tjäna pengar genom att förgöra svärmar av kättare.

I Warhammer: Vermintide 2 kan spelarna se fram emot Skulls-eventet, en ny "quality of life"-uppdatering och från och med den 30 maj utlovas ett nytt alfatest för spelläget Versus.

Kort sagt en hel del att se fram emot, oavsett vilket av de båda spelen du föredrar.

<video>

<video>

Läs hela nyheten här

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *