Oavsett om du älskar eller hatar Netflix tolkning av The Witcher, kommer serien som bekant fortsätta även efter att Henry Cavill hoppat av, och de har nu anlitat flera välkända skådespelare för att spela några av böckernas främsta karaktärer i säsong 4. Vi snackar om Stefan "Tawny Owl" Skellen, Zoltan Chivay och Leo Bonhart som alla ska dyka upp.

Skellen ska spelas av James Purefoy, en skådespelare du förmodligen känner igen när du ser honom (men kanske inte av att bara höra namnet), eftersom han har varit med i massor av saker såsom A Knight’s Tale, HBO:s Rome-serie och Netflix-satsningen Altered Carbon.

Leo Bonhart är förmodligen The Witchers näst mest kända antagonist efter Vilgefortz, och han ska spelas av Sharlto Copley, skådespelaren som slog igenom i District 9 samt haft roller i The A-Team, Elysium och Chappie.

Danny Woodburn, tidigare Seinfeld-stjärna, spelar Zoltan Chivay. Zoltan är den enda av de tre som inte är skurk och är en dvärg som i böckerna och spelen blir en av Geralts närmaste vänner.

Vad tycker du om den här rollbesättningen?

<bild>The Witcher fortsätter, även om storstjärnan Henry Cavill hoppat av.</bild>

Tack Variety

Läs hela nyheten här

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *