Det har varit en lång resa för Nintendo att färdigställa {Metroid Prime 4}, eftersom det faktiskt började utvecklas hos Bandai Namco, innan projektet rebootades och flyttades till Retro Studios, som arbetat med spelet i ett antal år nu.

Tidigare har det dykt upp tecken på att utvecklingen närmar sig sitt slut, och den tesen får nu ytterligare stöd. Youtube-kanalen SuperMetalDave64 har hittat bevis för att Retro just nu samarbetar med animationsstudion Next-Gen Dreams 3D, som skapar trailers och tidigare har arbetat med bland annat Ubisoft och Take-Two. Till exempel gjorde de trailern för Take-Two-spelet Judas.

Dessutom har kanalen hittat LinkedIn-profilen för QA-testaren Edwin Atwell, som uppger att han har arbetat med Metroid Prime 4 under de senaste tio månaderna med hjälp av bugprogramvaran Jira, och eftersom han tidigare QA-testat Call of Duty-serien, så är det hygglig chans att han faktiskt talar sanning.

Allt pekar därmed mot att spelet är redo att släppas till nästa Nintendo-konsol, och vi antar att Metroid Prime 4 blir en lanseringstitel.

<bild>Snart dags.</bild>

Läs hela nyheten här

Lämna en kommentar