Om du betraktar det som spoilers vilka karaktärer som är på väg till {MultiVersus}, så bör du sluta läsa här och kolla någon annan av våra nyheter och texter istället.

Är du kvar? Ok, då kan vi berätta att X-användaren AusilMV ägnat sig åt datagrävande och hittat mängder av ganska spännande bevis över vad som är på gång till spelet. Faktiskt tillräckligt spännande för att personens konto ska vara i farozonen eftersom det blivit anmält flera gånger under gårdagen och tvingats ta bort bilder.

Hur det nu än är med den saken, så finns bevis i filerna för att Daffy Duck, Samurai Jack och Aquaman är på väg, samt till synes också The Powerpuff Girls. Användaren har också delat bilder på kommande skins och avslöjar namnet på flera kommande banor, inklusive The Cat Concerto – vilket är namnet på ett mycket klassiskt Tom & Jerry-avsnitt.

Tills vidare är uppgifterna obekräftade, men AusilMV backar upp sina teorier med bildbevis samt text från spelets filer – vilket ändå tyder på att det åtminstone är sådant utvecklarna funderat på.

Vi recenserade för övrigt MultiVersus igår och vår recension kan du läsa här.

<bild>Har du laddat hem MultiVersus ännu?</bild>

Tack Insider Gaming

Läs hela nyheten här

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *