Det ser tungt ut för alla som hade hoppats att få se {Dragon Quest XII: The Flames of Fate} snart. Producenten Yu Miyake lämnar nämligen serien och utvecklingen av spelet har stött på problem. Det är Bloomberg som rapporterar att Miyake, som började med Enix år 1990, lämnar och istället tar över ledarrollen på Square Enix mobilspelsavdelning. Detta ska tydligen komma efter att det kommande spelet stött på flera förseningar i utvecklingen. Det finns dock inga bekräftelser på något samband mellan förseningarna och f
flytten. Det ska vara en del av företagets omstrukturering som skedde den första april, för att själva skapa fler AAA-titlar och förlita sig mindre på externa resurser.

Vi fick se en teaser för Dragon Quest XII för snart tre år sedan, men sedan har det varit väldigt tyst. En av favoriterna att ta över rollen är Yosuke Saito som jobbat på både {Nier: Automata} och Nier: Replicant. Dessutom var han en av producenterna på det föregående spelet i serien, {Dragon Quest XI: Echoes of an Elusive Age}.

<bild>Det här är allt vi fått se hittills. Nu kommer vi få vänta ännu längre.</bild>

Läs hela nyheten här

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *