Gina Carano försöker hålla alla sina dörrar öppna just nu. Trots att hon krigar mot Disney och inledde en rättegång med hjälp av Elon Musk, efter att ha fått sparken för sina åsikter – så är hon fortfarande är öppen och intresserad av att arbeta med Disney i framtiden.

Detta avslöjade Carano i samband med Fan Expo Philadelphia-evenemanget nyligen, där hon sade att hon inte hade något emot de människor hon arbetade med och faktiskt skulle gilla att få samarbeta med dem igen. Carano lade även till att hon började uttrycka sina åsikter publikt eftersom hon ville att folk skulle vara mer medvetna om vad som hände bakom kulisserna.

Även om vi har sett exempel på skådespelare som Disney först distanserat sig från och sedan till synes varit öppna för att arbeta med igen (inklusive Johnny Depp under hans uppmärksammade Amber Heard-stämningsansökan), så ska kanske Carano inte hoppas alltför mycket på detta. Hon stämmer nämligen Disney på motsvarande 75 000 dollar (drygt 800 000 kronor), så vi tror inte Disney har bråttom att få tillbaka skådespelerskan på lönelistan.

<bild>Mandalorian-stjärnan fick sparken efter att ha tyckt till.</bild>

Tack Screen Rant

Läs hela nyheten här

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *