Det har gått hejdlöst bra för monsterrullen sedan den hade biopremiär i december förra året. Så pass bra att det redan är snack om en uppföljare och regissören Takashi Yamazaki hintar om att han vill ta i ännu mer. Vräka på med förödelse i ännu större skala. I en intervju med HJ Web (japansk) avslöjar han planen att kasta in ännu en Kaiju i ekvationen:

"If I were to direct the next Godzilla movie, I would like to do a sequel to this one. There have been two standalone Godzilla films in a row now, so perhaps the next one will need to feature a villain monster."

The more the merrier som det gamla ordspråket lyder och vem vet, kanske dyker Godzillas allra första motståndare från 1955, Anguirus upp igen.

Än så länge är allt dock bara rykten. Ingen uppföljare har bekräftats och Toho har tidigare sagt att om det blir en uppföljare så kommer den att dröja. De kommer inte att slänga sig över manus och skriva ihop något framstressat bara för att de har framgång just nu. Kanske något för Hollywood att fundera över.

Har du missat Lammets lyriska recension så finns den att läsa här!

<bild>Här hoppar inga halta löss.</bild>

Läs hela nyheten här

Lämna en kommentar