Det är inte långt kvar nu innan Senua’s Saga: Hellblade II ska lanseras, men när det efterlängtade äventyret väl släpps den 21 maj så kommer det att göra det utan att Ninja Theory-bossen Tameem Antoniades finns vid rodret. Microsoft har nämligen bekräftat att medgrundaren av studion har lämnat sin position och finns numera inte längre att tillgå för företaget i fråga.

Varför Antoniades valde att lämna utvecklaren är ännu oklart, men då det är så pass lite tid kvar tills ovannämnda Hellblade II har release så känns det inte troligt att detta kommer påverka titeln i någon större utsträckning. Det tycks dock inte vara någon form av osämja som ligger bakom, då han på sociala medier skriver:

"Huge shout out to Microsoft for taking care of our baby and letting us grow to become who we are!"

Ninja Theory kommer förövrigt i Antoniades frånvaro ledas av trion Mark Slater-Tunstill, Dan Attwell och David Garcia som alla tre sedan tidigare har haft framstående positioner inom studion. Vad som väntar för Tameem Antoniades vet vi slutligen ännu inte, men eftersom han har meriter från spel som Enslaved: Odyssey to the West, Heavenly Sword, DmC: Devil May Cry och Hellblade: Senua’s Sacrifice så tror vi inte det blir allt för svårt att hitta ett nytt jobb.

<social>https://twitter.com/IdleSloth84_/status/1776366331660558511</social>
<bild></bild>

Läs hela nyheten här

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *