Johan Pilestedt, storboss på Arrowhead, har nu gett sin syn på saken gällande en högt efterfrågad funktion i spelet och det handlar gällande möjligheten att ha större frihet kring att ändra utseendet på sin soldats rustning. Dels går det inte att ändra färg på individuella delar av den men "transmog" är heller inte möjligt – det vill säga möjligheten att kunna ha kvar fördelarna en rustning ger rent statistiskt men att kunna skifta utseendet till en annan.

Pilestedt skriver följande i ett inlägg på X: "…equipment looks different because it has different effects. Swapping one for the other is like having an apple that tastes like bacon."

Missnöjet kring inlägget lät inte vänta på sig där ett av svaren tillbaka var: "All I want is to wear a color coordinated armor, helmet and cape setup while I dish out democracy." vilket ju känns fullt logiskt och man menar att om inte "transmog" implanteras så kan man då åtminstone få ändras färger på rustningarna som man vill. Det återstår att se ifall Arrowhead åtminstone möjliggör något kring detta i en kommande uppdatering.

<social>https://twitter.com/Pilestedt/status/1778883161201487944</social>

Läs hela nyheten här

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *