Som du kanske minns meddelade Avalanche Studios, Warner och Sony under hösten 2022 att {Hogwarts Legacy} skulle få exklusivt innehåll till Playstation-konsolerna. Detta var The Haunted Hogsmeade Shop, där uppdraget Minding Your Own Business utspelades.

Genom att utföra detta udda äventyr kunde du själv driva en butik i Hogsmeade och sälja varor till ett mer förmånligt pris, och det innehöll dessutom det kosmetiska paketet Shopkeeper Cosmetic Set. Nu, nästan ett år efter lanseringen av Hogwarts Legacy, avslöjar det officiella X-kontot för spelet att denna DLC kommer till alla format (PC, Switch och Xbox) "later this summer".

Och de goda nyheterna slutar inte där eftersom vi även ska få "additional updates and features for the game", något som utvecklaren lovar att berätta mer om under våren.

Om detta blir nytt innehåll, förbättringar av av så kallad quality-of-life, tekniska optimeringar eller annat återstår att se, men med tanke på hur bra spelet är och hur magisk J.K. Rowlings värld med häxor och trollkarlar är – så är vi definitivt intresserade.

<social>https://twitter.com/HogwartsLegacy/status/1750926593994723682</social>
<bild>Snart får alla Hogwarts Legacy-ägare besöka The Haunted Hogsmeade Shop.</bild>

Läs hela nyheten här

Lämna en kommentar