Brännboll är namnet på Ikeas nya satsning av spelrelaterade möbler och andra tillbehör. Det är tjugo stycken produkter och man beskriver det i ett pressmeddelande såhär:

"IKEA lanserar kollektionen BRÄNNBOLL, inspirerad av de föränderliga och varierande behoven hos gamers och de som lever med dem. Kollektionen innehåller tjugo mångsidiga produkter som hjälper gamers att skapa en bekväm och engagerande miljö när spelet är igång – och som smälter in i hemmet när spelet är avstängt."

Brännboll fokuserar på ett gäng olika sittmöbler, bland annat en uppblåsbar stol men här finns också en gamingstation, utrustad med en vikbar bordsskiva, integrerad förvaring för PC-torn och kabelhantering, som enkelt kan förvandlas från en lekplats till en diskret förvaringsenhet. Kollektionen kompletteras med ett antal förvaringslösningar, till exempel ett väggmonterat skåp, hjulförsedda sidobord och en multifunktionell korg som även fungerar som ett flyttbart fristående bord. Som komplement finns tillbehör och dekorativa element, till exempel en musmatta, en matta och en pläd, som är utformade för att ge en personlig touch till spelutrymmet.

"Med BRÄNNBOLL omfamnar vi idén att gaming är för alla och hör hemma överallt i hemmet. Det handlar om att göra det enkelt för människor att skapa utrymmen som är anpassade för gaming, boende och allt däremellan", säger Philip Dilé, Product Design Developer på IKEA. "Vi hoppas att den här kollektionen ska uppmuntra vänner och familjer att umgås och skapa glädje och samhörighet genom gemensamma gamingupplevelser."

Kollektionen lanseras i september men produkterna är ännu ej prissatta, något som Ikea meddelar att det ska återkomma med. Vi har samlat lite bilder på det som ska släppas som ni kan se här under.

<bild>Snart kan du ha det såhär mysigt hemma hos dig.</bild>
<bild></bild>
<bild></bild>
<bild></bild>

Läs hela nyheten här

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *