Jackass Forever som släpptes så sent som 2022 borde rimligtvis vara den sista filmen i serien med tanke på att gänget börjar bli gammalt och att framförallt Johnny Knoxville och Steve-O dragit på sig en del skador genom åren. Men nu kommer Knoxville själv med en uppdatering som antyder att femte film faktiskt kan bli av ändå trots allt.

Det är i en nyligen gjord intervju med Comicbook.com som han delar med sig av lite idéer för hur en femte del skulle kunna te sig även om han poängterar att det inte är något konkret på gång i nuläget.

Johnny Knoxville:
"Jackass is like a feeling that you get, and you have to extinguish by doing another one. I don’t have that feeling right now, but I still write ideas for Jackass all the time just because I can’t help it. I get an idea, I’ll just write it down and email it to myself. So I still write just in case, but I don’t know if there will be enough."

Vidare i intervjun så säger han också att i en eventuell femte del så skulle det förmodligen slussas in allt fler yngre förmågor och att de själva skulle ta ett litet steg tillbaka då han själv till exempel inte får dra på sig en hjärnskakning till.

Vill du se Jackass-gänget återförenas för en femte film?

<bild>Senast vi såg galningarna var alltså 2022 och dörren för en fortsättning är inte stängd ännu.</bild>

Läs hela nyheten här

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *