Kalla oss gärna gamla och mossiga gammal, men dinosauriefilmer har inte varit hett sedan Jurassic Park och The Lost World: Jurassic Park släpptes på 90-talet. Visst, Chris Pratt och hans gäng har gett oss framgångsrika popcornfilmer, men inte alls levererat samma spänning eller intressanta universumbyggande som de första filmerna. Lyckligtvis verkar det som att Universal håller med oss.

The Hollywood Reporter rapporterar att Universal Pictures bett David Koepp att skriva en ny Jurassic World-film, och om namnet låter bekant så är det alltså personen som skrev de två första Jurassic Park-filmerna. Det låter till och med som att Koepp arbetat länge på projektet eftersom THR-källorna hävdar att manuset är så bra att filmen kan komma att ha premiär under 2025.

Det låter dock väldigt optimistiskt, eftersom filmen inte ens har en regissör ännu, men vi vet att Universal och dess visuella effektpartners arbetat extremt snabbt tidigare. Vi är försiktigt positiva till att David Koepp är tillbaka i Jurassic-universumet, även om vi inte glömt att han även ligger bakom Indiana Jones and the Dial of Destiny samt Tom Cruise-rullen The Mummy…
<bild>En logga som onekligen tappat en del glans.</bild>

Läs hela nyheten här

Lämna en kommentar