Det var exakt sex år sedan Warhorse Studios släppte sin medeltidssimulator {Kingdom Come: Deliverance}. Det började lite knackigt och vissa klagade på att spelet inte var tillräckligt inkluderande, något utvecklarna vägrade ändra på eftersom Europa på den tiden inte var lika mångfacetterat som det är idag.

Kingdom Come: Deliverance fick mestadels hyggliga recensioner och sålde ganska bra, eftersom det verkligen stod ut som en unik titel, och utvecklarna har fortsatt att bygga vidare på det samtidigt som de hållit spelet vid liv. För nästan två år sedan avslöjades det att titeln sålt fem miljoner exemplar, och sedan dess har det stadigt klättrat uppåt.

Lagom till sexårsdagen presenterar det officiella kontot på X en ny milstolpe, då spelet nu sålt över sex miljoner exemplar. Det är värt att komma ihåg att det även ingått med Game Pass, vilket innebär att antalet som faktiskt spelat är betydligt högre.

Mycket imponerande och välförtjänt. Med detta sagt, är det inte dags att vi får höra något om den oundvikliga uppföljaren, vilken i stort sett redan är bekräftad…?

<social>https://twitter.com/WarhorseStudios/status/1757393214410027231</social>
<bild>Stort grattis, detta känns välförtjänt.</bild>

Läs hela nyheten här

Lämna en kommentar