Det finns ännu inget releasedatum för den kommande actionfesten Spine som är under utveckling av Nekki. Men nu har utvecklarna från Cypern meddelat att de har stora visioner för sitt IP som inte bara ska bli ett spel utan man avser att ta historien vidare som både film och TV-serie men även som serietidning och brädspel. Tillsammans med Story Kitchen, en animationsstudio som legat bakom bland annat Sonic-filmerna, så blir det då både film och serie men det finns ännu ingen regissör eller manusförfattare avslöjade.

Nekkis chef Dmitry Terekhin har följande att säga om samarbetet: "We’re pleased to begin our journey with Story Kitchen. We believe that truly great stories always stand out, and the Spine universe will captivate audiences across any media."

Story Kitchen har mycket på sitt bord där bland annat titlar som Dredge, It takes Two och Tomb Raider ligger som påbörjade projekt. Studion är grundad av Dmitri M. Johnson som var en av producenterna bakom Sonic-filmerna. De säger följande om det hela: "When we first learned of this upcoming game from Nekki, we lost our collective minds as Redline could not be more badass!"

Vi får först och främst hålla tummarna att spelet, som ska släppas till PC, Playstation 5 och Xbox Series S/X, blir bra.
<bild>Mycket action utlovas!</bild>

Läs hela nyheten här

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *