Star Wars och Lego är en fantastiskt kombination och det är i år 25 år sedan den första byggsatsen med Star Wars-tema kom. Det var i samband med att Star Wars: The Phantom Menace hade premiär 1999 som Lego bland annat släppte en X-wing och Landspeeder och följde upp det med byggsatser från just den då aktuella The Phantom Menace. Nu firar man alltså 25 år med att släppa ett gäng nya byggen, även om vissa av dessa redan finns i annorlunda versioner sedan tidigare.

Det är R2-D2 (1360 kronor) med 1050 bitar, Tantive 4 (1100 kronor) med 654 bitar, Millenium Falcon (1150 kronor) med 921 bitar, Boarding the Tantive IV (730 kronor) med 502 bitar och slutligen Invisible Hand (730 kronor) med 557 bitar. Priserna är tagna från Legos hemsida och de brukar finnas billigare på andra sidor när de släpps i butikerna den 1 mars.

Vi har ett gäng bilder nedanför att kika på och Gamereactors Lego-lovers Conny och Mackan sitter som barn på julafton och längtar efter att få bygga allesammans. Vill du spana in fler bilder på dessa så kika över till Legos hemsida.
<bild>Snart kan du återskapa den fantastiska öppningsscenen från A New Hope alldeles själv.</bild>

<bild></bild>
<bild></bild>

Läs hela nyheten här

Lämna en kommentar