{Little Devil Inside} har varit på gång under väldigt lång tid – och det har varit tyst om spelet under nästan exakt lika lång tid. Spelet dök först upp 2015 när en Kickstarter-kampanj lanserades, men sedan målen uppnåtts var det tyst om spelet i nästan fem år.

Det dök därefter plötsligt upp på ett Playstation 5-event år 2020 och året därpå kommunicerades en lansering i slutet av 2022 – vilket, som vi alla vet, inte blev av. Och det blev tyst igen. Nu har spelet plötsligt dykt upp på nytt och det verkar som att det hänt en hel del i det lilla teamet bakom projektet.

I ett något udda meddelande står bland annat att "along the way in all efforts to make a great game, many great people have come and gone. People with respectable but different purposes and pursuits". Neostream ber om ursäkt för de långa perioderna av komplett radioskugga och säger att teamet nu är starkare än någonsin och att de är fast beslutna att skapa det de ville från allra första början:

"We have genuinely started discussions regarding publishing and once this clears out, hopefully we’ll be able to answer what everyone wants to know. Thank you all. For everything.

We’ve not forgotten. Never will."

Neostream har nu även släppt en video de kallar Despite All med gameplay-klipp från Little Devil Inside. Grafikmotorn som används uppges vara Unreal Engine 5 och vi tycker det ser riktigt bra ut, vad säger du själv?

<video><bild>Nu verkar det äntligen vara på väg, nästan tio år senare.</bild>

Läs hela nyheten här

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *