Det är bara dryga vecka kvar till det kanske största årliga sportevenemanget i hela världen. Om inte i antalet tittare, så definitivt när det kommer till omsatta pengar. I år är biljetterna dyrare än någonsin förr och ett genomsnittligt säte kostar enligt USA Today $9,619 – eller motsvarade att köpa 12 stycken iPhone 15S.

Ett annat exempel på hur påkostat evenemanget är, är de otroligt påkostade reklamfilmer som visas i pauserna. De har kommit att bli något slags show i showen, och brukar bjuda på stora kändisar i oväntade roller (ni minns väl när rivalerna och ovännerna Jay Leno och David Letterman följde matchen tillsammans med Oprah, eller när alla 80-talsikoner invaderade RadioShack?), premiärer för efterlängtade filmtrailers och mycket annat.

Och det är i just denna kategori vi hittar denna nyhet. För Paramount+ har nu presenterat sin Super Bowl-reklam för i år, och i den hittar vi både Master Chief och Knuckles. Du kan kolla in den i sin helhet nedan.

Matchen spelas natten mot måndagen den 12 februari, då vi får se om San Francisco 49ersSan Francisco 49ers kan rå på de regerande mästarna Kansas City Chiefs. Kommer du följa Super Bowl i år?

The Super Bowl takes place on the night of Monday, February 12. Will you be watching the game this year to see if San Francisco 49ers can beat the defending Super Bowl champion Kansas City Chiefs?

<social>https://twitter.com/DiscussingFilm/status/1753131243300876665</social>
<bild>Två spelikoner i ny reklam.</bild>

Läs hela nyheten här

Lämna en kommentar