Under Xbox Games Showcase fick vi äntligen kolla in den hett efterlängtade remaken av {Metal Gear Solid Δ: Snake Eater}, vilken utannonserades för ett år sedan. Något premiärdatum fick vi däremot inte – men det verkar det som att Gamestop nu kan ha råkat läcka detta.

Via X skriver de nämligen:

"Prepare to slay in Metal Gear Solid Δ: Snake Eater. Where stealth & survival meet savagery! Coming 11.17 – watch the trailer & pre-order now"

Men Konami själva har inte utannonserat något datum och vi gissar att det här är ett sådant där typiskt X-inlägg som kan "råka" försvinna spårlöst, så vi har sparat bildbevis åt er nedan. Vi är dock inte helt övertygade om att detta är rätt datum, för det infaller nämligen på en söndag då det absolut inte hör till vanligheterna med spelsläpp.

Vi kan även inflika att om du klickar på den länk som finns i X-posten för att förhandsboka, så kommer du till Gamestops hemsida som har placeholder-datumet 12/31/2025. Förhoppningsvis får vi veta hyggligt snart om det finns någon som helst sanning i Gamestop-datumet.

<bild>{Metal Gear Solid 3: Snake Eater} släpptes den 17 november år 2004, vill Konami lansera remaken på 20-årsjubileumet?</bild>

Läs hela nyheten här

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *