Det verkar som att Netflix känner sig färdiga med Andrzej Sapkowskis universum av monster, magi och trolldom. Som bekant meddelades det nyligen att streamingjätten planerar att avsluta The Witcher med den kommande femte säsongen, men tydligen har de också beslutat sig för att skrota två planerade spin-off-serierna.

Detta gäller dels projektet som gått under namnet The Rats samt en mer barnvänlig serie baserad på The Witcher, vilka nu rapporteras vara skrotade. Detta innebär också att Sirens of the Deep med Doug Cockle i rollen som Geralt, blir den sista av Netflix Witcher-avknoppningar.

Tidigare spin-off-serier har varit en blandad komplott, och medans Nightmare of the Wolf blev väl mottagen så går det inte att säga samma sak om miniserien Blood Origin, vilken sågades längs fotknölarna av kritiker. Men även Witcher-serien fick sig en rejäl törn i och med säsong tre, och frågan är om Netflix helt enkelt tappat lite tilltro inför framtiden med Liam Hemsworth som Geralt. Vem vet.

Vilka är dina tankar om Liam Hemsworth som Geralt? Kan de kommande två säsongerna återskapa magin från Cavills två första år?

<bild>Cavill blickar drömskt mot det 41:a milleniet.</bild>

Källan

Läs hela nyheten här

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *