Det har gått några månader sedan {Spirittea} släpptes till PC, Switch och Xbox – faktiskt tillräckligt länge för att många nu ska ha klarat av detta {Stardew Valley}-liknande äventyr, där vi flyttar till en avskild liten stad och driver ett badhus för vilsna andar, ungefär som i Spirited Away.

Det verkar dock som att dessa andar tyvärr fortfarande är vilsna för många, för enligt spelets Discord-kanal ska den nya Spirittea-uppdateringen The Helping Hands släppas till Steam för att göra det lite lättare för spelare som fortfarande inte hittat alla andar. Enligt patch notes på Steam kommer vår spektrala följeslagare, katten Wonyan, nu att ge oss bättre ledtrådar, och om vi någon gång inte vet var vi ska leta eller hur vi ska komma vidare, är det bara att fråga katten så hjälper han oss på traven.

Den här uppdateringen finns ute nu till PC-versionen och även om det inte finns något datum för konsoluppdateringen förväntas Cheesemaster Games släppa den under kommande veckor, vilket varit fallet med tidigare uppdateringar.

Spelar du fortfarande Spirittea eller har du fortfarande din karriär som föreståndare för ett övernaturligt badhus framför dig?

<bild>Spirittea ingår med Game Pass, så passa på att prova på detta mysiga äventyr.</bild>

Läs hela nyheten här

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *