Genom åren har vi fått se massor av lyxiga och omfattande coffee table-böcker om olika konsoler från främst Atari, Nintendo, Sega och Sony – ofta finansierade via Kickstarter. För tre år sedan, på 20-årsdagen av den första Xboxen, fick Microsofts första konsol också en sådan bok som innehöll alla spel, allt som finns att veta om hårdvaran, intervjuer med nyckelpersoner, aldrig tidigare visade bilder av prototyper och en hel del annat.

Projektet var mycket populärt och nådde lätt sitt Kickstarter-mål och till och med vissa stretch goals. Sedan dess har skaparna fått många förfrågningar från personer som vill ha boken, eftersom den inte finns tillgänglig i handeln, och nu har de dragit igång ytterligare en crowdfunding-kampanj för en andra upplaga. Den här gången kommer det inte att finnas några stretch goals eller liknande, förutom att du kan få din Gamer Tag i boken om du stöder projektet.

Surfa vidare till Kickstarter för att lägga ditt bud som förhoppningsvis leder till att du får denna massiva coffee table book, fylld med fina minnen.

<bild></bild><bild></bild><bild>Dags att unna dig själv lite?</bild>

Läs hela nyheten här

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *