Mycket har hunnit sägas och skrivas om Disneys kommande live-action-version av klassikern Snövit, men sedan det i slutet av förra året meddelades att filmen skulle försenas till 2025, så har det varit förhållandevis tyst.

Filmen var inte heller närvarande under Cinemacon som nyligen gick av stapeln i Las Vegas, ett av årets absolut största och viktigaste evenemang för branschen. För om vi ska tro en av många insiders finns där en god anledning till detta.

Enligt honom och hans källor dras nämligen produktionen med flera problem. De många omtagningar som spelats påstås har bidragit till den eskalerande röran, för att inte tala om de rusande kostnaderna som nu kommer att kräva intäkter närmare 3,5 miljarder kronor för att ens gå jämnt ut.

Filmens manus har beskrivits som "en skymf mot Walt och hans arv", med flera stora förändringar, inte minst av Snövit själv som Zegler beskrivit som en stark och självständig kvinna som inte behöver räddas av någon prins.

Moralen bland de involverade rapporteras även vara mycket låg, och att de visningar som skett inför testpublik gått väldigt dåligt. Nu är det förvisso fortfarande (nästan) ett år kvar tills premiären, så mycket kan fortfarande hända.

Ser du fram emot Snövit, och hyser du någon tilltro till projektet?

<social>https://twitter.com/EmpireCityBO/status/1780788192183988230</social>

Läs hela nyheten här

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *