Det verkar som att {Palworld} faktiskt säljer snabbare än vi kan producera nyheter om dess försäljningssiffror. Det var så sent som i morse vi rapporterade att Palworld nått den tredje högsta siffran för antalet samtidiga spelare någonsin på Steam tillsammans med fem miljoner sålda exemplar, och tillade "I den här takten skulle vi bli nästan förvånade om det inte visar sig att Palworld sålt sex miljoner enheter redan under tisdagen…"

Och… så blev det… Tisdagen hade knappt börjat förrän Pocketpair för ett par timmar sedan meddelade att Palworld (som inte ens är en komplett titel, utan Early Access/Game Preview) faktiskt sålt i över sex miljoner exemplar. Extremt imponerande, naturligtvis, och vi antar att nya milstolpar kommer nås i rask takt under ganska lång tid.

Det bör noteras att antalet spelare förmodligen är mycket högre eftersom Palworld även ingår i Game Pass. Xbox-ägare lär också glädjas över att få höra att deras version av spelet nu fått en uppdatering som åtgärdar en hel del rapporterade problem.

<social>https://twitter.com/Palworld_EN/status/1749674695560208888</social>
<bild>Ute nu till både PC och Xbox.</bild>

Läs hela nyheten här

Lämna en kommentar