Att påstå att {Palworld} haft en fantastisk start verkar vara något av en underdrift. Enligt det officiella X-kontot för spelet så har det "sold over 1 million copies in about 8 hours since release" (premiären var igår).

Resultatet är så häpnadsväckande att vi misstänker att det kan vara ett misstag från den japanska studion Pocketpair, eftersom de kan ha inkluderat nedladdningar från Game Pass-prenumeranter i denna siffra. Förhoppningsvis får vi ett förtydligande snart, men även med nedladdade Game Pass-versioner skulle det fortfarande vara en otroligt imponerande milstolpe med tanke på att det är ett nytt varumärke och dessutom en Early Access/Game Preview-version.

<social>https://twitter.com/Palworld_EN/status/1748378179134427304</social>

Xbox-chefen Phil Spencer har via X redan gratulerat teamet till denna framgång, och det ska bli intressant att se om Palworld – som ofta kallas ’Pokémon med vapen’ – kommer kunna hålla samma tempo, men att döma utifrån användarnas betyg på Steam verkar det vara fullt möjligt då det är väldigt positiva tongångar. Vi arbetar för närvarande på vår recension och återkommer med vad vi tycker om spelet nästa vecka.

Under tiden kan du kolla in lanseringstrailern nedan för att få en uppfattning om vad detta överlevnadsäventyr i en öppen värld med både multiplayer- och Crafting-gameplay har att erbjuda kommande Pal-tränare som försöker fånga de över 100 monstren.
<video>
<bild>Ett närmast ofattbart bra resultat.</bild>

Läs hela nyheten här

Lämna en kommentar